Arbetsplatsbelysning och vibrationsdämpning

Om företaget

Sunnex Equipment AB erbjuder ett välkänt och uppskattat program av arbetsplatsbelysning, maskinskor och arbetsplatsmattor. Genomtänka kvalitetsprodukter som ökar effektiviteten, förbättrar arbetsmiljön och minskar slitaget på maskiner och annan utrustning.

Produkterna, som bygger på över 50 års erfarenhet från krävande miljöer, levereras var och en för sig eller som del av kompletta lösningar.

Belysning

Vårt belysningsprogram omfattar specialutvecklad arbetsplatsbelysning i både LED- och halogenutförande i både små och stora format. Produkterna är utvecklade för att möta specifika krav i tuffa arbetsmiljöer.

Sortimentet innehåller även förstoringsarmaturer samt ett brett utbud av användbara tillbehör.

Vibrationsdämpning

Vårt andra verksamhetsben omfattar maskinskor och arbetsplatsmattor för effektiv vibrationsdämpning.

Våra dämpande och nivellerande maskinskor erbjuds i ett flertal utföranden och är en utmärkt lösning för maskiner som t. ex formsprutningsmaskiner, pressar och fräsar men även för transportband och monteringslinjer. Maskinskorna är ett givet alternativ där man behöver säkerställa att vibrationer inte fortplantar sig ut i underlaget och där det krävs att utrustningen står vågrätt trots ojämnt underlag.

Våra arbetsplatsmattor möter vibrationsproblematiken på ett mänskligare plan. Stabila, tåliga nitrilgummimattor fångar upp vibrationer och reducerar, genom sin elasticitet, påfrestningar på nacke, rygg, höfter, ben och fötter.

Vår marknad är bred

Bredden i vårt program ger oss lösningar för de flesta miljöer. Våra kunder finns inom flertalet industrigrenar men också inom försvaret, sjöfarten samt inom den medicinska sektorn.
Våra belysningslösningar och arbetsplatsmattor är också vanliga på kontor, lager och i andra offentliga miljöer.

Lyhörd och stabil partner

Vår framgång bygger på erfarenhet och kunskap kring våra kunders verksamheter. Vi lyssnar lyhört, fångar upp behoven och utvecklar innovativa lösningar som svarar upp mot våra kunders krav.

Kvalitet är ett nyckelord både för våra produkter och för Sunnex som leverantör. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Vi är en stark och stabil partner med egen tillverkning i både Sverige och Kina. Vårt huvudkontor, lager och utvecklingsavdelning finns i Karlstad. Via dotterbolag och distributörer säljs våra produkter över hela världen.

Sedan 2001 en är vi en del av Amplex Group.

Change language